Lentile de Contact QUEEN´S COLOR TRILOGY Spheric
1 420.00 Lei

Culoare

SPH

Raza Curbura

Distribuie

Dacă nu sunteți siguri de parametri vă rugăm să luați legatura la numărul de telefon pentru o consultație gratuită!

  • Detalii
  • Comentarii
Continut: 1 cutie conține 2 lentile sigilate in blister steril

Queens Trilogy Spheric – lentile colorate   "SOLEKO" Italia.

Lentilele de contact moi QUEEN'S  Trilogy combina o excelenta gama de culori care schimba total culoarea ochilor oferind purtatorilor o mai mare putere de atractie. Atunci cînd porti aceste lentile de contact colorate torice  poti bucura de un confort excepțional pe tot parcursul zilei și utilizarea lor este voarte ușoară. Trei  nuanțe а lentilelor oferă frumusețea, conturul este alocat intens  ce face  privirea atrăgătoare . Oferă confort pe tot parcursul zilei . Zona colorată a lentilei cu un diametru interior de 5 mm nu interferează cu zona  optică torică care permite personelor ce poartă lentile vederea ideală.

Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de o lună .

 Igiena este cea mai importanta cand vine vorba despre lentilele de contact. Este foarte important sa urmezii pasii de aplicare si de indepartare si sa iti cureti lentilele intr-un mod corespunzator cu solutiile potrivite. Nu folosi solutii destinate curatarii si dezinfectarii altor obiecte. Achizitioneaza solutii speciale pentru lentilele de contact.

Pentru sanatatea ochilor dumneavoastra, se recomanda folosirea soluției Uniyal SOLEKO pentru intretinerea lentilelor de contact !
Diametrul (DIA): 14.2
Conținutul de apă: 43%
Permeabilitatea oxigen (DK): 13.0
Termen de utilizare: (trimestrale) - 1-3 luni
Material: Ocufilcon 
Protectie UV: Nu este

Prețul este pentru doua   lentile .
Culorile sunt aproximative, pe ochi pot apărea diferit.